Douche service en garantie

Header Inloopdouche
Garantie Goud 5 Nl

Douche service en garantie voor uw inloopdouche?

Wanneer u een inloopdouche door PractiComfort laat installeren heeft u een douche met service en garantie. Daarnaast wordt de douche binnen 1 dag geïnstalleerd, hoeft u nergens voor te zorgen, heeft u garantie en regelen wij alles van A tot Z. Gaat u zelf aan de slag dan kan het weken duren voor u uw badkamer weer kunt gebruiken. Tenzij u ervaring heeft met verbouwingen en loodgieterswerk. Schakelt u een aannemer in dan kan de installatie tijd ook variëren: dit hangt af van de kennis die de aannemer heeft op sanitair gebied. Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van een inloopdouche

Wilt u echter snel, zonder stress of rommel uw badkamer weer gebruiken dan is het de overweging waard om ons de inloopdouche te laten installeren.

Brochure Badkamer Online 3

Instapbad en douche met service en garantie!

Voor de installatie van alle inloopdouches regelen wij het hele proces van het opmeten tot na de installatie. U heeft standaard 2 jaar garantie op een inloopdouche. Deze garantie kan tot 5 jaar uitgebreid worden. Voor het uitvoeren van service en eventuele garantie staat een team van experts voor u klaar. Alle medewerkers worden intern getraind. Hierdoor werken er alleen vakspecialisten op de service afdeling.

Onze douche service en garantie: standaard 2 jaar en uit te breiden naar 5 jaar. Vraag de brochure aan voor meer informatie!

Onze klanten vertellen