Mobilae, specialist op het gebied van veilig en comfortabel thuis wonen

hero-about-us
product-icons

Mobilae, specialist op het gebied van veilig en comfortabel thuis wonen

Sinds 1992 heeft de firma Mobilae zich gespecialiseerd in producten die zorgen voor verhoogde levenskwaliteit. Tot het scala aan mogelijkheden behoren trapliften, scootmobielen, huisliften, badkameroplossingen en sta-op fauteuils. Stuk voor stuk producten waardoor men mobieler en zelfstandiger in en om de eigen woning blijft.

De badkamer kan op een bepaald moment een hindernis worden vanwege de douche of het bad. Het installeren van een inloopdouche, en bad-douche combinatie of een zitbad met deur biedt dan een uitkomst. Alle 3 deze producten worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Zonder grote verbouwingen of te hoge kosten. Alleen het huidige bad of de huidige douche worden namelijk vervangen. Het bestaande tegelwerk kan behouden blijven wat een hoop werk en extra kosten scheelt. Bij de douches worden wanden voor het tegelwerk geplaatst.

Onze klanten vertellen

5 out of 5 stars

vriendelijke mensen bij mobilae die een gepaste oplossing gezocht hebben. Plaatsing verliep op korte termijn, snel en vooral heel netjes; Mijn moeder is heel tevreden met de nieuwe zelfstandigheid. hartelijk dank

Lina Paret

5 out of 5 stars

Super Professioneel & Attent, zéér verzorgd! professionele aanpak & uitvoering, attent: steeds klant raadplegend, zorgzaam, goeie nazorg contrôle, - aanrader!

Raymond Wauters