Inloopdouches en instapbaden van Mobilae

Inloopdouches instapbaden mobilae

Mobilae, specialist op het gebied van veilig en comfortabel thuis wonen

Sinds 1992 heeft de firma Mobilae zich gespecialiseerd in producten die zorgen voor verhoogde levenskwaliteit. Tot het scala aan mogelijkheden behoren trapliften, scootmobielen, huisliften, badkameroplossingen en sta-op fauteuils. Stuk voor stuk producten waardoor men mobieler en zelfstandiger in en om de eigen woning blijft.

De badkamer kan op een bepaald moment een hindernis worden vanwege de douche of het bad. Het installeren van een inloopdouche, en bad-douche combinatie of een zitbad met deur biedt dan een uitkomst. Alle 3 deze producten worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Zonder grote verbouwingen of te hoge kosten. Alleen het huidige bad of de huidige douche worden namelijk vervangen. Het bestaande tegelwerk kan behouden blijven wat een hoop werk en extra kosten scheelt. Bij de douches worden wanden voor het tegelwerk geplaatst.

Service en garantie bij Mobilae

Naast een groot assortiment producten heeft de firma Mobilae een zeer grote service organisatie. Intern getraind personeel verzorgt voor de klanten het hele order proces. Vanaf het inmeten tot en met de installatie. Alles wordt door eigen vakmensen voorbereid. In het geval van een probleem dan zijn alle gegevens bij ons bekend. Een monteur kan dan langskomen om het probleem te verhelpen. Dit geeft een veilig gevoel. Behalve het uitzoeken van het product naar keuze, hoeven de klanten zelf niets te doen. Dit scheelt voor heel veel mensen veel stress. En ook veel kosten, omdat er geen onnodige uitgaven gedaan worden.

Wilt u meer weten over de badkamer oplossingen van Mobilae?

Vraag dan vrijblijvend de brochure aan. Deze wordt u per mail toegezonden. U kunt meteen kijken en lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Bel 09 245 04 44 om een afspraak te maken.

Over mobilae showroom

Onze klanten vertellen