Kosten

Hoeveel kost een badkameraanpassing, zoals de werken van een inloopdouche? Hoe kom je aan de exacte prijs? Lees mee om meer te weten te komen over de prijs van een inloopdouche in 1 dag.

wis-pure

Hoeveel kost een badkameraanpassing?

De kosten voor een badkameroplossing verschillen per type oplossing. De prijzen zijn als volgt:

  • Inloopdouche prijs is vanaf €5.500,-
  • Instapbad prijs is vanaf €6.950,-

Deze prijzen zijn natuurlijk incl. de werken en BTW. Wij kunnen binnen 3-6 weken uw bestelling gereed hebben en installeren kan binnen 1 dag. Deze oplossingen zijn maatwerk waardoor de kosten verschillen per badkamer. Als u een aanvraag doet ontvangt u een uitgebreid overzicht met de producten en specifieke kosten bij Mobilae.

bar-advice

Een offerte op maat ontvangen?

Wilt u de exacte kosten weten? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan. Daarnaast zullen wij u ook verder advies geven over wat de beste mogelijkheden zijn in uw badkamer.

quote-tablet-fade

Vraag een prijsopgave aan

Maak veilig en comfortabel gebruik van uw badkamer. Kies voor een lage instap met een antislipvloer of andere extra’s als een ingebouwde handgreep of douchezitje. Start vandaag nog met het vergelijken van de beste badkamer oplossingen.

Wanneer u een prijsopgave aanvraagt zetten wij samen met u de meest geschikte inloopdouche modellen op een rij. Vul het formulier in en ontvang gratis een geheel op maat gemaakt en fabrikant onafhankelijk advies.

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave

De heer
Mevrouw
Email
Mobiele telefoonnummer

Ja, ik wil graag deze informatie ontvangen en Mobilae mag mij per e-mail en/of telefoon contacteren. Ik ga akkoord met de voorwaarden.*