Wat kost een inloopdouche?

Wat kost een inloopdouche en waarop wordt de prijs gebasseerd?

Wilt u uw douche of bad vervangen door een inloopdouche? Vraag dan eerst informatie aan over de complete kosten. Voordat men overgaat tot de aanschaf van een inloopdouche is het belangrijk dat u genoeg informatie heeft. Of het voor uzelf is of voor iemand in uw omgeving, laat u altijd eerst goed informeren.

Er zijn veel verschillende oplossingen en mogelijkheden. De inloopdouche kan alleen ter vervanging van een oud bad of een oude douche zijn. Of is de inloopdouche nodig voor weer veilig en zelfstandig douchen?  Er zijn luxe inloopdouches die zeer modern van vormgeving zijn. Verder zijn er modellen die van alle gemakken voorzien zijn voor veilig douchen, voorzien van handgrippen en een zitmogelijkheid. Maar wat kost een inloopdouche? Dit hangt geheel van uw keuze af.

Wat kost een inloopdouche voor uw badkamer?

Inloopdouches zijn er in simpele tot zeer luxe uitvoeringen. De prijs die u betaalt hangt af van het model dat u kiest. Voor een exacte prijs voor de kosten in uw badkamer kan een van onze adviseurs, geheel vrijblijvend, bij u thuis komen kijken. U kunt dan met hem de situatie ter plekke bekijken en de mogelijkheden doornemen.

Op de vraag 'wat kost een inloopdouche' krijgt u van ons een exact antwoord. Aan de hand van uw keuze en de badkamer, ontvangt u gratis een offerte. U krijgt van ons één prijs waar alles bij inbegrepen is. Dus geen verassingen achteraf.

Bij de installatie van een Mobilae inloopdouche zit alles inbegrepen:

  • Het opmeten en tekenen van de nieuwe inloopdouche
  • Uitbouwen van het bestaande bad of douche
  • Het afvoeren van bestaande bad of douche
  • Aanpassen van leidingwerk waar nodig
  • Nieuwe inloopdouche of instapbad
  • Installatie van nieuwe inloopdouche of instapbad
  • Geheel gebruiksklaar opleveren nieuwe douche of bad BINNEN 1 dag

Wilt u meer weten over de kosten?

Als u de brochure aanvraagt heeft u een uitgebreid overzicht met de producten van Mobilae. Wilt u echter weten welke oplossing het beste voor u geschikt is? Of wilt u weten wat de exacte kosten zijn? In dat geval kunt u gebruik maken van onze gratis advies service. Een adviseur komt bij u thuis langs en maakt een vrijblijvende offerte. U heeft dan een exact overzicht over wat de kosten zijn: inclusief alles, geen verassingen achteraf!

Gratis advies

  • uw wensen worden besproken en de mogelijkheden worden bekeken

  • u krijgt vrijblijvend een offerte

  • overleg in alle rust met familie of vrienden

Bel 09 245 04 44 voor een afspraak

Vraag de gratis brochure aan

Badkamer brochure mobilae

Stuur mij de gratis brochure

Velden met een * zijn verplicht

Lees in ons Privacy Policy hoe wij met uw gegevens omgaan.

Onze klanten vertellen