Inloopdouches voor senioren

Inloopdouche

Seniorendouche: de douche met lage instap voor veiligheid & comfort

Een veilige en comfortabele seniorendouche binnen 1 dag

Een comfortabele en veilige douches met een lage instap: een seniorendouche. Een seniorendouche is door iedereen eenvoudig te gebruiken. De lage comfortabele instap zorgt er namelijk voor dat men eenvoudig de douche inloopt. Dus geen ingewikkelde klimpartijen over een te hoog bad heen, of een onveilige instap in een oude douchebak met een hoge rand.

Mobilae heeft een groot assortiment seniorendouches. Deze douches worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Los van het feit dat de douche binnen 1 dag te gebruiken is, heeft de seniorendouche van Mobilae nog een voordeel: er zijn geen grote verbouwingen nodig. In de ochtend komt het installatie team binnen en 's avonds kan de badkamer gewoon weer gebruikt worden. De seniorendouche wordt daar geplaatst waar nu het bad of de douche is. Het bestaande leidingwerk en afvoeren wordt gebruikt. Dit scheelt veel omlegwerk van een loodgieter. Het bestaande tegelwerk kan blijven zitten: de douche wordt geleverd met achter en zijwanden. Normaal is het verwijderen van het bestaande tegelwerk zeer tijdrovend. Het maakt veel lawaai en geeft veel stof in huis. Dit blijft u allemaal bespaart. Ook wordt het bestaande sanitair meegenomen. Het enige wat de klant zelf altijd moet doen is de douche van zijn of haar keuze uitzoeken. Dus in plaats van grote verbouwingen of verhuizen zijn problemen met douchen of baden binnen 1 dag opgelost door de installatie van een seniorendouche.

Een greep uit het assortiment

Inloopdouche Card 2

Aquacascade

  • Maatproduct
  • 2 basisdelen, 3 modules
  • Wegklapbare douchewanden
  • Inclusief handgevoegde mozaïktegeltjes
Inloopdouche Card 6

Tugela SGR

  • Complete douchecabine
  • Opklapbaar zitje
  • Extra lange wandbeugel
Inloopdouche Card 7

Aquasmart

  • Complete douchecabine
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Acryl douchebak
Badkamer advies aan huis

Lees meer over de seniorendouche

Wilt u meer informatie over de verschillende oplossingen die Mobilae voor uw badkamer heeft? Vraag dan nu gratis de brochure aan. Deze staat vol informatie over seniorendouches, inloopdouches, instapbaden en accessoires. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer of voor iemand in uw omgeving? Een van onze adviseurs kan gratis en vrijblijvend langs komen voor een offerte. U krijgt dan een uitgebreid overzicht over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel met 09 245 04 44 voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Wij adviseren altijd om u eerst goed te laten informeren voordat u een beslissing neemt.

Badkamer brochure mobilae

Stuur mij de gratis brochure

Velden met een * zijn verplicht

Lees in ons Privacy Policy hoe wij met uw gegevens omgaan.

Onze klanten vertellen