Veilige en comfortabele senioren douche

Inloopdouche service header

Kies voor het comfort en de zekerheid van een luxe senioren douche

Soms kan de douche of het bad een uitdaging vormen. Vooral in badkamers die niet recentelijk gerenoveerd zijn zit vaak nog een douche met een hoge rand. Deze douches zijn minder veilig om in en uit te stappen. Ook zijn de bodems van vele douches glad. Zeer glad. Anti slip matten verminderen uitglijden wel vaak, maar bieden toch niet altijd een perfecte oplossing.

Om echt weer veilig te kunnen douchen is het vaak het eenvoudigst om de huidige douche, of het huidige bad, door een senioren douche te laten vervangen. Dit zijn inloopdouches met een lage instap waar men zeer eenvoudig in en uitstapt.

De installatie van een senioren douche kan binnen 1 dag

Een reden om minder of helemaal niet meer te baden of douchen is de stress en het vele werk dat een verbouwing van de badkamer met zich meebrengt. Los nog van de kosten die vaak zeer hoog uitvallen. Om dit eenvoudig op te lossen levert Mobilae senioren douches met complete achter en zijwanden. Deze worden over het bestaande tegelwerk heen geplaatst. Hierdoor hoeft alleen het huidige bad of de douche verwijderd te worden. Het nieuwe sanitair wordt op de plaats van het oude sanitair geplaatst. Binnen 1 dag, met zeer weinig rommel. U hoeft zelf helemaal niets te regelen. Dat doen wij allemaal voor u. Vanaf het inmeten tot en met de installatie en oplevering regelt het team van Mobilae alles voor u.

Meer dan 25 jaar ervaring voor een vertrouwd gevoel

Sinds 1992 heeft Mobilae zich gespecialiseerd in oplossingen, die de levens kwaliteit in en om het huis verhogen. Daar hoort ook het grote assortiment oplossingen voor in de badkamer bij. Veel mensen krijgen vanaf een bepaalde leeftijd angst om uit te glijden in de badkamer. Een groot deel van de ongelukken in huis vinden in de badkamer plaats. Om dit te voorkomen biedt de installatie van een senioren douche een oplossing. Dus ook preventief.

Welke senioren douche is het meest geschikt?

Voor een compleet overzicht kunt u hier de brochure aanvragen. Deze wordt per mail naar u toegezonden. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken bel dan met 09 245 04 44. Voor een advies bij u thuis kan een adviseur vrijblijvend langs komen. En wilt u graag het hele overzicht aan senioren douches zien bezoek dan onze showroom.

Inloopdouche Card 2

Aquacascade

  • Maatproduct
  • 2 basisdelen, 3 modules
  • Wegklapbare douchewanden
  • Inclusief handgevoegde mozaïktegeltjes
Inloopdouche Card 6

Tugela SGR

  • Complete douchecabine
  • Opklapbaar zitje
  • Extra lange wandbeugel
Inloopdouche Card 7

Aquasmart

  • Complete douchecabine
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Acryl douchebak

Onze klanten vertellen