Badkamer inspiratie

Badkamer oplossingen header
Brochure salle de bain

Bekijk de brochure voor meer badkamer inspiratie

In de uitgebreide brochure kunt u veel inspiratie opdoen voor het eenvoudig veilig maken van uw badkamer. Wanneer de douche of het huidige bad verouderd zijn of minder veilig worden, heeft u een ruime keuze aan oplossingen. Alle inloopdouches en instapbaden uit onze brochure zijn binnen 1 werkdag te plaatsen. Kijk dus in alle rust welke mogelijkheden er zijn.

Brochure Badkamer Klanten

U wilt een veilige badkamer en heeft inspiratie nodig?

Wist u dat u uw badkamer helemaal niet hoeft te verbouwen? U kunt ervoor kiezen het bad of de douche te vervangen. Hierdoor is uw badkamer weer veilig. Snel en eenvoudig, zonder grote verbouwing of rommel. Zonder stress. Om badkamer inspiratie op de doen ziet u vele voorbeelden en mogelijkheden. De meeste inloopdouches zijn in vele maatvoeringen en varianten leverbaar. Voor bijna iedere badkamer is er een oplossing.

Voor extra badkamer inspiratie: ook accessoires leverbaar

Mobilae levert ook douche toiletten, wandmeubels en accessoires. Wilt u meer aanpassen aan uw badkamer dan alleen het bad of de douche dan is dit mogelijk. Voor meer badkamer inspiratie adviseren wij u de gratis digitale brochure aan te vragen. Deze wordt direct naar uw mail gestuurd. U kunt dus binnen enkele minuten bekijken wat er allemaal mogelijk is. Gemak dient de mens.

Vraag de gratis brochure aan

Badkamer brochure mobilae

Stuur mij de gratis brochure

Velden met een * zijn verplicht

Lees in ons Privacy Policy hoe wij met uw gegevens omgaan.

Onze klanten vertellen