Ervaren en vakkundige monteurs

Mobilae service installatie
Badkamer service mobilae

Alleen vakkundige monteurs in de service organisatie!

De service organisatie van Mobilae heeft alleen vakkundige monteurs. Stuk voor stuk ervaren monteurs die allen scholing in het interne opleidingsinstituut hebben gehad.

De service organisatie van Mobilae werkt voor alle landen waar vestigingen zijn: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Voor alle landen worden monteurs intern opgeleid tot specialisten: voor installaties, reparaties en onderhoud. Voor instapbaden, inloopdouches, scootmobielen, trapliften en huisliften.

Er is dus heel veel vakkennis aanwezig. En dat is volledig in het voordeel van de klant. Alle eventuele problemen worden door ons bedrijf zelf opgelost. Een veilig gevoel.

Installatie V1

Deskundige monteurs en installateurs voor installaties binnen 1 werkdag!

Hoe fijn is het om te weten dat u voor de 'verbouwing' van uw badkamer slechts 1 dag rommel heeft. En deze rommel wordt allemaal opgeruimd. In de ochtend komt een team van specialisten bij u thuis. En aan het eind van de werkdag, en vaak al veel sneller, zijn ze weer weg. Zonder grote sloopwerken heeft u een nieuwe inloopdouche of instapbad. Het oude sanitair wordt meegenomen en de badkamer wordt netjes achter gelaten. Zonder stress te hebben gehad kunt u 's avonds uw badkamer gewoon weer gebruiken.

Voor meer informatie over onze producten, de vakkundige monteurs, service en garanties kunt u gratis de brochure aanvragen. Deze heeft u binnen enkele minuten in uw mail.

Onze klanten vertellen