Inloopdouche assortiment bij Mobilae

Inloopdouche

Inloopdouches die binnen 1 dag geïnstalleerd zijn

Ieder huis is ander en iedere badkamer is anders. En ieder mens is anders en heeft andere wensen. Daarom heeft Mobilae in de loop der jaren een uitgebreid aanbod samengesteld voor badkamers. Voor het vervangen van bad naar instapbad, van bad naar inloopdouche of van douche naar inloopdouche heeft u de keuze uit een groot inloopdouche assortiment.

Belangrijk is dat er eerst duidelijk is wat de huidige situatie is en welke oplossing er gezocht wordt. Is het vervangen van de huidige douche of bad een esthetische kwestie? Of moet het bad of de huidige douche vervangen worden omdat baden en douchen minder makkelijk gaat? Bij installatie van een van de inloopdouches behoort het moeilijk betreden van bad, of douche met een hoge instap, tot het verleden.

Badkamer Totale Renovatie

Wij adviseren om altijd eerst een goed advies in te winnen over het inloopdouche assortiment

Welke mogelijkheden voor inloopdouches zijn er en welke kosten zijn daaraan verbonden? Wilt u graag dat uw inloopdouche binnen 1 dag geïnstalleerd is door een expert of kiest u ervoor om zelf te klussen?

Om alles duidelijk overzichtelijk te maken kunt u gratis en vrijblijvend een advies van ons krijgen. Wat komt er normaal kijken bij het vervangen van een douche of een bad? Het slopen van de bestaande situatie. Het afvoeren van het puin, tegels verwijderen en vervangen, uitzoeken van materiaal, aanpassen van leidingwerk enzovoort. Vaak wordt een verbouwing onderschat. Of er wordt zo tegenop gezien dat een verbouwing uitgesteld wordt.

Badkamer advies aan huis

Het gemak van de installatie van een van de luxe inloopdouches

Om snel uw badkamer aangepast te hebben adviseren wij u een inloopdouche te laten installeren. Deze is binnen 1 dag geïnstalleerd. Wilt u de verschillende modellen zelf bekijken, dan kunt u een van onze showrooms bezoeken. Wilt u meteen weten wat de kosten zijn dan adviseren wij u om vrijblijvend een adviseur langs te laten komen. De situatie kan ter plekke bekeken worden en u ontvangt een offerte op maat. Voor een afspraak kunt u bellen naar 09 245 04 44. U kunt alvast de uitgebreide brochure hier aanvragen, deze wordt u per mail toegezonden.